Online konferencia a legfontosabb trendekről és megoldásokról

Csatlakozzon be a virtuális rendezvényre április 24. és 27. között, hogy első kézből értesülhessen minden jelentős újdonságról a Micro Focus és az OpenText háza tájáról!

A Micro Focusnál évek óta bevett hagyomány, hogy minden tavasszal nagyszabású konferencia keretein belül számolnak be ügyfeleiknek és partnereiknek a legújabb fejlesztésekről, illetve a vállalati informatikát formáló trendekről.

Az esemény idén sem marad el, de már OpenText World néven rendezik meg, mivel a Micro Focust néhány hónapja felvásárolta a vállalati információkezelő megoldásokat fejlesztő OpenText vállalat. Ahogyan a cég működése a teljes összeolvadás alatt és után is a megszokott mederben zajlik, úgy a tavaszi rendezvény hagyománya sem változott.

Idén április 24-én és 25-én Münchenben állomásozik a rendezvénysorozat, április 25-én Párizsban, április 26-án pedig Londonban. A legfontosabb előadásokat online is lehet majd követni, amihez mindössze regisztrációra van szükség.

Az idei konferencia fő témája a „Business 2030”: hogyan tudjuk minden eddiginél okosabban végezni és szervezni a munkát. A Micro Focus és az OpenText ehhez az információ és az automatizáció egyesítésével nyújt segítséget, hogy az ügyfelek meglovagolhassák a legújabb trendeket, és kiszolgálhassák a legújabb igényeket.

A rendezvény nyitóelőadását Mark J. Barrenechea, az OpenText vezérigazgatója és technológiai igazgatója tartja az információkezelés és a bizalom jövőjéről, amikor már elsősorban a gépek generálják az információkat. Muhi S. Majzoub, az OpenText EVP és termékigazgatója pedig a legújabb innovációkat mutatja be élő demókon keresztül. Emellett a résztvevők olyan regionális iparági szakértők gondolatait és tapasztalatait hallgathatják meg, akik pontosan ismerik és tökéletesen értik a nagyvállalatok informatikai vezetőit foglalkoztató, egyedi problémákat.

Minden fontos terület nagy hangsúlyt kap a rendezvényen, az analitikától és mesterséges intelligenciától kezdve az alkalmazások modernizálásán, fejlesztésén és minőségellenőrzésén át egészen a kiberbiztonságig és IT-üzemeltetésig.

Többek között olyan fontos kérdésekre is választ kaphat a konferencián, mint például:

  • hogyan hasznosíthatja a legjobban a mesterséges intelligenciát a saját vállalatánál
  • hogyan alkalmazhatja titkos fegyverként a minőségbiztosítást
  • hogyan modernizálhatja a felhasználói élményt az IT-szolgáltatásmenedzsmentben
  • hogyan teheti biztonságossá szoftvereit már a szoftverfejlesztés legkoraibb fázisaitól kezdve
  • hogyan felügyelheti és irányíthatja a személyazonosságokat és jogosultságokat a vállalatánál.

Az on-demand előadások egészen május 31-ig érhetők majd el. Érdemes lesz azonban élőben nézni a keynote előadásokat április 24-től, amelyek élő chatelésre is lehetőséget adnak, így a szemfüles nézők exkluzív információkhoz is hozzájuthatnak.

0