Hasítunk a hibrid felhők kezelésében

Több rangos elismerés is bizonyítja a Micro Focus Hybrid Cloud Management X (HCMX) hatékonyságát.

A vállalatok egyre több különféle nyilvános és privát felhőszolgáltatást vesznek igénybe, hogy megfelelően tudják működtetni rendszereiket és alkalmazásaikat, ami elengedhetetlen az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez. Folyamatosan nő tehát a jelentősége azoknak az eszközöknek, amelyek segítségével a szervezetek hatékonyan felügyelhetik hibrid felhőiket. A Forrester Infrastructure Cloud Survey 2022 felmérése szerint a felhővel kapcsolatos döntéshozók 87%-a vesz igénybe valamilyen felhőmenedzsment- vagy hibrid felhőkezelő platformot. Ezért egyre több szoftvergyártó kínál ilyen jellegű megoldást. A sok lehetőség közül nehéz megtalálni a megfelelőt, ám hasznos segítséget nyújtanak a döntésben a piaci elemzések és rangsorok.

A Forrester Wave™: Hybrid Cloud Management, Q4 2022 kutatás alapján a szervezeteknek olyan megoldást érdemes keresniük, amely rugalmas és könnyű API-integrációt kínál; jó rálátást biztosít a költségekre, a használatra, a biztonságra és a rendszerek állapotára; továbbá széles választékot kínál az életciklust, a munkafolyamatokat és a konfigurációt érintő képességek terén.

A HCMX megfelel ezeknek a követelményeknek, amivel elérte, hogy a Forrester a vezetők közé sorolja az elemzésben. Külön kiemelik, hogy „a Micro Focus olyan funkcionálisan gazdag platformot kínál, amely képes támogatni azokat a szervezeket, amelyek régóta használnak privát felhőt, és érdeklődnek a nyilvános felhők iránt is.” Emellett a jelentésben méltatták a Micro Focus által kínált, kiváló személyazonosság-kezelési, hozzáférési és jogosultságkezelési, munkafolyamat-tervezési és konfigurációkezelési képességeket is.

Akti egy piaci elemzés nem győz meg, annak egyrészt csodáljuk a megfontoltságát, másrészt a figyelmébe ajánljuk a Research in Action (RIA) Vendor Selection Matrix™ jelentéseit. Nyugodt szívvel tehetjük, mert a HCMX világszinten vezető lett a  Hybrid Cloud Service Management Tools, 2022 és a Hybrid Cloud Infrastructure Management Tools, 2022 felmérésekben egyaránt. Emellett a Hybrid Cloud Discovery and Mapping Solutions Tools, 2022 elemzésben is a piacvezetők között szerepel, második helyezést elérve.

A jelentések szerint a HCMX egységes kezelést kínál a hibrid felhőben és a helyszínen zajló műveletek felett azáltal, hogy önkiszolgáló erőforrás-ellátást biztosít jól átlátható költségellenőrzés és irányítás mellett. A RIA szerint a HCMX rugalmasságával és megbízhatóságával nyerte el a legjobb minősítést. Ráadásul ez sorban a második év, amikor a HCMX a legjobb minősítést kapta a Hybrid Cloud Service Management Tools elemzésében.

A Research In Action ügyvezető partnere, Dr. Thomas Mendel szerint a széles portfólió, a saját megoldások közötti kiváló integrációs lehetőségek, valamint a szakterület-specifikus megoldások teszik a Micro Focust kiváló partnerré a vállalatok digitalizálásában a világ bármely pontján.

Ha többet szeretne megtudni a HCMX megoldásról, látogasson el a termék weboldalára, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

0