Alkalmazások modernizációja az AWS és a Micro Focus segítségével

A két cég összefogott, hogy segítsék a szervezeteket a mainframe alkalmazásaik korszerűsítésében.

A szervezeteknek folyamatosan lépést kell tartaniuk a fejlődéssel, és modernizálniuk kell alkalmazásaikat, hogy megfelelhessenek a folyamatosan változó üzleti igényeknek. A digitális transzformációhoz rugalmas és adaptív stratégiákra van szükség, amelyek úgy hoznak jobb eredményeket, hogy közben fenntartják a költségek és a kockázatok közötti egyensúlyt.

Számos nagyvállalat és közintézmény futtat üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazásokat olyan mainframe környezetekben, amelyek nagyszámú tranzakciót hajtanak végre biztonságosan, megbízhatóan és gyakorlatilag nulla állásidő mellett. Az ilyen nagyszámítógépek felett már eljárt az idő, az alkalmazásokra azonban továbbra is szükségük van a szervezeteknek, hiszen szerves része a működésüknek. Ezért egyre többen szeretnék modernizálni mainframe környezeteiket, és új, naprakész platformon futtatni az alkalmazásokat.

A Micro Focus az elmúlt harminc évben több ezer ilyen modernizációs projektben nyújtott hatékony segítséget ügyfeleinek az üzleti igények feltérképezésétől és a stratégia összeállításától indulva. Ezután lépésről lépésre végrehajtják magának az alkalmazásnak a korszerűsítését, majd a program fejlesztéséhez és karbantartásához kapcsolódó folyamatok modernizálását, és végül korszerűsítik az alkalmazás futtatásához és üzemeltetéséhez szükséges infrastruktúrát is.

A vállalat erre a tapasztalatra alapozva dolgozta ki az AWS Mainframe Modernization szolgáltatást, amely jelentős mértékben leegyszerűsíti a mainframe alkalmazások korszerűsítését. Ennek köszönhetően az ügyfelek egyszerűen, meghatározott lépések alapján, konzisztens és könnyen megismételhető módon, a kockázatok minimalizálása mellett helyezhetik át az üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazásaikat a mainframe környezetből a felhőre. A folyamat ráadásul rendkívül rövid, mivel az AWS felügyelt szolgáltatási platformja képes kezelni a fejlesztési folyamat számos elemét, és mindössze néhány kattintás után rugalmas, magas rendelkezésre állású infrastruktúrát biztosít.

A folyamat ráadásul rendkívül rövid, mivel az AWS felügyelt szolgáltatási platformja képes kezelni a fejlesztési folyamat számos elemét, és mindössze néhány kattintás után rugalmas, magas rendelkezésre állású infrastruktúrát biztosít. Így egyszerűbbé válnak a rendszerek és a működtetésük, mivel az AWS Mainframe Modernization platform gondoskodik a nagy rendelkezésre állás és a rugalmasság kezeléséről.

A megoldás jól integrálható az AWS többi szolgáltatásaival, ráadásul rendkívül költséghatékony is. Az ügyfelek pay-as-you-go modellben fizetnek az erőforrásokért, az aktuális szolgáltatások és felhasználók igényeinek megfelelően.

0

Vélemény, hozzászólás?