A miénk a legjobb IT-platform

Három elemző cég is a vezetők közé sorolta IT-platformunkat, amely most még jobb funkcionalitást kínál új név alatt.

A piacon rengeteg különféle IT-platform található, ezért a vállalatoknak mindenképpen érdemes alaposan megfontolniuk a választást, hogy a megoldással támogatni tudják rövid és hosszú távú céljaikat, a napi munkát és a digitális átalakulást egyaránt.

Ilyenkor jó segítséget nyújthatnak a piaci elemzők meglátásai, hiszen ők objektíven vizsgálják a termékeket, és sok esetben számos ügyféllel készítenek részletekbe menő interjúkat, hogy pontos képet kapjanak az igényekről és arról, hogyan szolgálják ki azokat az egyes gyártók megoldásai. Ezért is nagy büszkeségünk, hogy IT-platformunk három különböző elemző értékelése szerint is az élmezőnybe tartozik.

A Research in Action szolgáltatásmenedzsment eszközök szállítóiról szóló friss, 2021. márciusi szállítói mátrixában az ESM kategória vezetőjeként a Micro Focust jelölték meg, amelynek jól méretezhető platformja javítja a hatékonyságot. Az elemző azt is kiemeli, hogy a megoldást folyamatosan továbbfejlesztjük az automatizáláson, valamint az IT- és üzleti folyamatok elemzésén keresztül. A szakértők szerint a megoldás segítségével hatékonyan biztosíthatók a szolgáltatások, az automatizálás és az egységes felhasználói élmény, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy kiszolgálják a felhasználói igényeket az IT- és üzleti szervezetek berkein belül. Ráadásul az ügyfél-elégedettség terén is kiváló pontszámot értünk el a Research in Action vizsálatában: a miénk lett a legmagasabb eredmény a kínálat szélességét és mélységét tekintve.

Az IDC 2020-as MarketScape for IT Service Management jelentése is a piac legfontosabb szereplői közé sorolja a Micro Focust. Az elemző az erősségek között említi, hogy konténeres platformunk modern architektúrája újraértelmezi az eredeti „Service Anywhere” eszközkészletet azzal, hogy az adatok gyűjtésére és címkézésére fókuszál, amivel támogatja a mesterséges intelligencia és gépi tanulási képességek kihasználását. Kiemelik még a jelentésben, hogy a Micro Focus ezt az új elképzelést egyszerűsített licencelési rendszerrel kombinálja, és az ITSM eszközök teljes spektrumát kínálja, beleértve a változások, az incidensek és a kérések kezelését, illetve a problémamegoldási képességeket.

Az IDC szerint az ügyfelek az előnyök között említették, hogy a platform rugalmas és rövid idő alatt bevezethető, és az adatok is jól integrálhatók. Szintén fontos előnynek számítanak az új AI képességek, amelyek gyorsan alkalmazhatók a gyakorlatban is, és a jövőben egyre nagyobb szerepet fognak játszani a vállalati munkakörnyezetekben.

A Forrester a vállalati szolgáltatásmenedzsment-eszközökről szóló elemzésében azt emeli ki többek között, hogy a Micro Focus a gyakorlatban is jól használható analitikával teszi hatékonyabbá a szolgáltatásokat. Az elemző pozitívumként értékeli, hogy a vállalati stratégia a szolgáltatásmenedzsment megerősítésére és intelligenssé tételére fókuszál, illetve hogy a piaci igényeknek megfelelően bővítjük kínálatunkat, így széles palettánk mind az ITOM, mind a DevOps területeket lefedi.

A Forrester azt is hangsúlyozza a platform fejlesztése kapcsán, hogy az kiterjeszti a szolgáltatások körét az IT-n túlra, valamint új, intelligens megoldásokat vezet be a szolgáltatások életciklusába. Az elemző szerint a Micro Focus biztosítja a jelenleg elérhető egyik legintelligensebb szolgáltatáskezelési platformot, amely magában foglal egy fejlett, automatizált értékelő rendszert a változások kockázatainak felméréshez, és képes proaktív javaslatot tenni a változtatások optimalizálására. A telepítés egy teljesen konténerizált megoldáson keresztül történik, és ilyenből csak néhány akad az ESM megoldások között. A Forrester értékelése alapján a platformunk jó választás olyan ügyfelek számára, akik átfogó ESM platformot szeretnének, és ki akarják használni az új, fejlett szolgáltatásmenedzsment-funkciók előnyeit.

Ha kíváncsi rá, milyen új funkciókkal és képességekkel egészült ki a platform legújabb változata, akkor olvassa el kapcsolódó blogposztunkat!


 

0