Nézze vissza a Micro Focus Universe konferencián tartott előadásokat!

Az idei online rendezvény előadásai a „digitális dilemma” feloldására fókuszáltak, segítséget nyújtva a vállalatok legégetőbb kihívásaival kapcsolatban.

Napjainkban a vállalatoknak folyamatosan modernizálniuk kell rendszereiket, hogy lépést tarthassanak a fejlődéssel, illetve az állandóan változó piaci körülményekkel és elvárásokkal. A fejlesztést azonban úgy kell végrehajtaniuk, hogy az ne zavarja meg a mindennapi működésüket, hiszen nem maradhatnak le a kiélezett versenyben. Ez az úgynevezett „digitális dilemma”, amely a jelenlegi igények és a jövőbeni lehetőségek közötti egyensúlyozásra utal.

A Micro Focus megoldásaival abban segít a vállalatoknak, hogy a maximumot hozzák ki meglévő rendszereikből, miközben a legmodernebb technológiákat is használatba tudják venni. A Micro Focus Universe konferencián ezeket a lehetőségeket ismerhették meg a résztvevők hat kulcsterület köré csoportosítva: AD (Application Delivery), AMC (Application Modernization and Connectivity), CR (Cyber Resilience), IMG (Information Management and Governance), ITOM (IT Operations Management), VerticaAna (Big Data and Analytics).

Bármelyik is az Ön fókuszterülete a fentiek közül, mindenképpen talál az esemény oldalán érdekes tartalmakat átfogóbb áttekintő előadások és részletekbe menő ismertetők formájában is. Hasznos videókkal készültek az esemény szponzorai is, köztük a Deloitte, a Microsoft és az AWS.

A rendezvényen kiderült többek között, hogyan támogatja a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás az alkalmazások gyorsabb és jobb fejlesztését. Rohit De Souza, a Micro Focus ADM és ITOM termékekért felelős vezérigazgatója azt járta körül nyitó prezentációjában, milyen kihívásokkal szembesülnek a szervezetek alkalmazásfejlesztési csapatai, valamint bemutatta, hogyan képzeli el a vállalat a DevOps jövőjét.

A COBOL és mainframe rendszerek hatékony és biztonságos modernizálásáról Neil Fowler, az AMC üzletágért felelős vezérigazgató beszélt, a Micro Focus kapcsolódó portfólióját is ismertetve. John Delk, a CyberRes termékcsoportért felelős vezérigazgató pedig a kiberfenyegetések gyors kivédését és kezelését mutatta be fejlett megoldások és a hibrid környezetekhez készült, intelligens biztonsági elemző eszközök segítségével, amelyek még olyan kedvezőtlen és gyorsan változó körülmények között is megbízhatóan működnek, mint a válság, a világjárvány és a pénzügyi bizonytalanság.

Nem maradhatott ki a témák közül az adatvédelem sem, beleértve a mesterséges intelligenciával támogatott adatelemzést, a kapcsolódó kockázatok feltérképezését és kezelését, illetve a tartalomkezelést és -megosztást a kollégák között. Ezzel kapcsolatban Scott Richards, az IM&G és Vertica termékekért felelős vezérigazgatója és kollégái mutatták be a legújabb innovációkat.

A vállalat szakemberei a Forrester szakértőjével karöltve arról is beszéltek, milyen elvárásokkal szembesülnek az IT-üzemeltetők, és melyek a hagyományos IT-gyakorlatok határai. Az előadók arra is kitértek, hogy miként segítik a legmodernebb IT Operations Management képességek az IT-rendszerek egyszerűsítését, a szervezet működésének agilisabbá tételét, illetve a legújabb SaaS, beágyazott AI és automatizált megoldások előnyeinek kihasználását.

A látogatók továbbá átfogó képet kaphattak arról, hogyan alkalmazhatnak a cégek hatékony, gépi tanuláson alapuló elemzési képességeket a teljes adatmennyiségükön, beleértve, a helyszínen, a felhőben és a hibrid környezetekben tárolt adatokat.

Az előadások regisztrációt követően ingyenesen visszanézhetők. Jöjjön, nézzen körül!

0