Kíváncsi rá, hogyan segítjük az autóversenyzőket? Konferenciánkon kiderül!

Idén is az online térben rendezzük meg legnagyobb éves rendezvényünket, a Micro Focus Universe-t. Csatlakozzon március 23-án és 24-én, és tudja meg, hogyan használják sikerrel megoldásainkat ügyfeleink, köztük a Jaguar, az Airbus, a BMW és a Continental.

A járványhelyzet kevés pozitívumainak egyike, hogy a rendezvényeket online tartják, ezért tartózkodási helyünktől független vehetünk részt szinte bármilyen szakmai eseményen a megszokottnál kevesebb idő- és költségráfordítással. Használja ki ön is, hogy otthona kényelméből követheti a szakértői előadásokat a közelgő virtuális Micro Focus Universe konferencián, ahol számos hasznos és izgalmas tartalommal várjuk.

A nyitóbeszédet James Barclay, a Jaguar Racing csapatigazgatója tartja, a Micro Focus ugyanis nemrég technológiai partnerségre lépett a csapattal. Az előadásból kiderül, hogyan dolgozunk együtt a digitális átalakuláson és a rugalmasabb működésen, illetve hogyan használjuk ki az analitika előnyeit, hogy jobb eredmények szülessenek a pályán és azon kívül is.

A konferencián alaposan körbejárjuk a fókuszterületeket, és bemutatjuk, milyen kihívások merülnek fel napjainkban az alkalmazások működtetése és modernizálása, a kiberbiztonság, az adatkezelés és az IT-üzemeltetés terén, és hogyan segítenek megoldásaink az ilyen jellegű nehézségek leküzdésében.

Előadásainkból kiderül, hogy tudják a vállalatok fenntartani folyamatos működésüket, miközben a legújabb elvárásokat és technológiákat követve modernizálják rendszereiket, hogy lépést tartsanak az új körülményekkel és a digitális gazdasággal. A látogatók virtuális demókon is részt vehetnek, továbbá a termékeinkhez kapcsolódó legjobb gyakorlatokat is megismerhetik termékmenedzsereink előadásából, illetve olyan ügyfelek tapasztalatain keresztül, mint például az Airbus, a BMW és a Continental.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

0

Vélemény, hozzászólás?