Piacvezetők vagyunk a Gartner és a Radicati Group szerint is

Alkalmazástesztelésben hetedik éve vagyunk a vezetők között, archiválásban pedig hatodik alkalommal sorolták a legjobbak közé a termékeinket.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Gartner nemrégiben kiadott 2020 Magic Quadrant for Application Security Testing jelentésében ismét a vezetők között szerepel a Fortify alkalmazásbiztonsági teszteszközöket tartalmazó termékcsaládunk, immár hetedik alkalommal.

A jelentés szerint ezen megoldások piacának fő mozgatórugója a vállalati DevOps kezdeményezések támogatása. Az ügyfeleknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek pontos és jól használható eredményeket nyújtanak, miközben nem lassítják le a fejlesztési folyamatokat. A Fortify eszközök pedig pontosan ezt teszik lehetővé, legyen szó akár a forráskód statikus elemzéséről vagy a webes szolgáltatások vizsgálatáról, esetleg szolgáltatásként igénybe vehető alkalmazásbiztonsági tesztelésről.

Szintén nemrégiben jelent meg a Radicati Group Information Archiving – Market Quadrant 2020 jelentése, amelyben szintén a vezetők között található a Micro Focus.

A riport arra fókuszál, hogy a piacon elérhető archiválási megoldások milyen funkciókat kínálnak azon vállalatok számára, amelyeknek komoly adatvédelmi előírásoknak kell eleget tenniük. Az elemzés szerint a Micro Focus archiválási portfóliójával lehet a legjobban eleget tenni a nagyvállalatokra érvényes, szigorú compliance követelményeknek. A tanulmány az erősségek között említette, hogy a megoldások sok különféle vállalati tartalmat és platformot képesek kezelni, egyszerűen használható felhasználói felületet kínálnak, és jól átláthatóan rendszerezik a vállalati információkat.

0

Vélemény, hozzászólás?