Hello, világ, itt a Micro Focus blog!

Örömmel jelentjük, hogy elindítottuk hazai blogunkat, így magyar nyelven is megoszthatunk érdekes és hasznos szakértői információkat a vállalati informatika világáról, IT-trendekről, -kihívásokról és -megoldásokról.

A Micro Focus Európa második legnagyobb szoftvervállalata, és világszinten a legnagyobbak közé tartozik. Az elmúlt tíz évben összesen mintegy 50 felvásárlást hajtott végre, és ezzel párhuzamosan organikusan is növekedett. Termékkínálatunkban olyan korábbi cégek megoldásai szerepelnek, mint például az Attachmate, a Borland, a NetIQ és a Novell, valamint részét képezik a HPE szoftveres részlegétől átvett technológiák is. Nemrégiben pedig egy újabb akvizíciónak köszönhetően az Interset mesterséges intelligenciát és gépi tanulást használó fejlesztései kerültek be a portfóliónkba. Mindez jól tükrözi, hogy folyamatosan igyekszünk megújulni és lépést tartani a fejlődéssel és új igényekkel, hogy minden informatikai kihívásra választ kínálhassunk ügyfeleinek.

Portfóliónk a teljes IT-infrastruktúrára kiterjed. Átfogó termékpalettát kínálunk a biztonsági kihívások orvoslásához: korszerű szoftverekkel gondoskodunk az adatok, alkalmazások és eszközök biztonságáról, továbbá támogatjuk a szervezeteket a felhasználói jogosultságok, hozzáférések menedzselésében és a biztonsági események kezelésében.

Napjainkban a vállalatok számára az adat az egyik legfontosabb vagyon, ám az információk mennyisége rohamosan nő, így egyre nehezebben kezelhető és átlátható a teljes állomány. Ehhez nyújtunk segítséget adatkezelési megoldásainkkal, lehetővé téve a céges infrastruktúrában található adatok keresését, kategorizálását, hatékony tárolását, titkosítását, valamint biztonsági mentések készítését és a biztonságos távoli elérés megvalósítását.

Emellett az üzleti alkalmazások fejlesztésének támogatásához is találhatók a tarsolyunkban hasznos eszközök, amelyek felgyorsítják az alkalmazásfejlesztést, és elősegítik a régi alkalmazások támogatását.

Blogunk témái is ennek megfelelően alakulnak majd. Igyekszünk olyan kérdéseket körbejárni, amelyek fontosak lehetnek az informatikai szakemberek, döntéshozók számára. Elsősorban a biztonságra helyezzük majd a hangsúlyt, de elkalandozunk a vállalati IT egyéb vizeire is, ezért érdemes lesz rendszeresen visszanézni hozzánk.

+1

Vélemény, hozzászólás?