Továbbra is a toplistán a Voltage

A Forrester idei elemzésében is a vezető adatbiztonsági platformok között szerepel a Voltage.

Az adatok egyre nagyobb szerepet játszanak a vállalatok életében, mivel a bennük rejlő értékes információkra alapozva a cégek jobb döntéseket hozhatnak, és továbbfejleszthetik termékeiket, illetve szolgáltatásaikat, hogy versenyelőnyhöz jussanak. Ezért az adatok védelme kiemelt szerepet kap a szervezeteknél.

Több olyan fejlett megoldás érhető el a piacon, amely az adatok védelmére specializálódott. Ezeket az eszközöket vizsgálja meg időről időre a Forrester a The Forrester Wave™: Data Security Platforms jelentésében, amelynek legfrissebb kiadása most ingyenesen letölthető. A piackutató szerint a vállalatok leginkább azokat az adatvédelmi megoldásokat keresik, amelyek csökkentik az üzemeltetéssel járó terheket, jól működő biztonsági és kockázatkezelési gyakorlatokat alkalmaznak, és úgy gondoskodnak az adatok előírás szerinti védelméről, hogy az csupán minimális mértékben zavarja az információk felhasználását és feldolgozását. A Micro Focus megoldása magasan megfelel ezeknek a kritériumoknak, így a jelentésben a piacvezetők között szerepel.

Az elemzésben külön kiemelték, hogy a Micro Focus az elmúlt években nagy figyelmet fordított erre a területre, és célzott átalakításokkal csoportosította át a korábban széttagolt termékportfóliót a CyberRes Voltage Data Security Platformba. A jelentés szerint a Voltage kiemelkedik minden fontos területen, beleértve az adatok feltárását és osztályozását, a tokenizációt, a titkosítást és az adatmaszkolást.

A Forrester által megkérdezett ügyfelek elismerően nyilatkoztak a termékmenedzserekről és a támogatásról, kiemelve, hogy a support munkatársak mélyrehatóan ismerik a terméket és az ügyfelekre, illetve iparágakra vonatkozó követelményeket egyaránt. Szintén dicsérték a Voltage stabilitását, skálázhatóságát és teljesítményét, amely a visszajelzések szerint fennakadás nélkül működik. A Forrester elemzői szerint a Voltage jó választás azon a vállalatok számára, amelyek szigorúan szabályozott iparágban működnek, és egyetlen platformmal szeretnék támogatni az adatbiztonságot és a felügyeletet.

0